این زمین توسط شخصی تصرف شده و زمین را بدون اجازه اجاره داده است، چطور میتوان در این خصوص شکایت و اقدام کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۴ #82147674

با سلام، زمینی را به صورت مبایعه نامه در بنگاه خریداری کردم، این زمین توسط شخصی تصرف شده و زمین را بدون اجازه اجاره داده است، چطور میتوان در این خصوص شکایت و اقدام کرد؟
لازم به ذکر است که زمین دارای سند نیست و به صورت قولنامه ایی خریداری شده.
در دهیاری هم ثبت شده است.

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما اشاره‌ای به زمان تصرف نکرده‌اید
در صورتی که این تصرف پس از قرارداد شما باشد انتقال منافع مال غیر می باشد اما در صورتی که پیش از قرارداد شما باشد دعوای خلع ید مطرح نمابید

سلام . اگر بعد از قرارداد شما تصرف شده و اجاره داده شده ، موضوع عنوان کلاهبرداری ( انتقال منافع مال غیر ) دارد . اما اگر قبل از شما بوده ، چنان چه مالک نبوده باشد ، باید دعوی خلع ید مطرح نمایید .