مشکل در محاسبه دیه دارم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۱۰ #82137

باعرض سلام و خسته نباشید
بنده در مورخه 96/4/20 با موتور سیکلتم با یک خودرو پراید تصادف کردم و راننده پراید مقصر اعلام شد. بعد سه ماه که دادخواست دادم و کلی دادگاه رفتم قاضی در دادنامه مبلغ دیه را فقط برای صدمه بدنی بنده اخذ کرده و در ان حرفی از دیه برای خسارت به موتورسیکلتم که حدود دو میلیون تومن خرج روی دستم گذاشته نشده است
البته از همان اول هم داخل پرونده نه نیروی انتظامی و نه دادیار به من نگفتند که مدرکی داخل پرونده مبنی برخسارت موتور قرار بدهم و می گفتند درداخل پرونده هست و نیازی نیست
الان برای دریافت هزینه خسارت موتور چه کار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در حال حاضر فقط میتوانید از طریق حقوقی دادخواست مطالبه خسارت به طرفیت ایشان تنظیم کنید.