بدون داشتن قرار داد کار و بیمه بین کارگر و کارفرما و مستنداتی که وجود دارد آیا میتوان از کارفرما احقاق حق کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۴۸ #82135

با سلام و عرض ادب.
اینجانب به مدت یکسال نزد شخصی به عنوان فروشنده در فروشگاهی مشغول به کار شدم.متاسفانه به علت حسن نیت به ایشون و رابطه خانوادگی وجهی به حسابم نریختن برای دستمزدم.پس از شکایت من در اداره کار ایشون منکر وجود چنین فروشگاهی شدند.کارشناسی صادر شد و کارشناس بعد از مراجعه به محل و تحقیق از کسبه و همسایه ها نظر کارشناسی خودش را مبنی بر اینکه بنده اونجا‌کار‌میکردم‌ تقدیم اداره کار کردن ولی کارفرما اعتراض کردند و باز واسه بررسی مجدد رفت توی هیئت کارشناسی ۳ نفره‌. با توجه به اینکه من قراردادی نداشتم و پولی به حسابم‌ واریز نشده آیا میتونم احقاق حق کنم‌از ایشون؟تنها مدارکی که من دارم و میتونم بهشون استناد کنم این هست که :
۱.تلفن ثابت مغازه و تماسهایی که من از مغازه با منزل خودم و همراه خانمم و حتی خود کارفرما گرفتم
۲.اون مغازه توی اون‌ سالی که من فروشندش بودم‌ توسط خود کارفرما به دستگاه کارت خوان‌مجهز شد و دارای تراکنش هست
۳.فاکتورهایی که خود کارفرما جنس تهیه کرده از عمده فروشهایی که از آنها جنس تهیه کرده برای فروشگاه به نام من و آدرس خود مغازه ثبت شده.
۴.گزارش کارشناس مبنی‌ بر کار‌کردن من پیش کارفرما بوده
ممنون‌ میشم بنده رو راهنمایی کنید که آیا با وجود این مستندات آیا توی این پرونده پیروز خواهم شد یا خیر.ممنون.

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نظر میرسد که بتوانید اثبات کنید لذا پیشنهاد بنده اینست که حتما با وکیل متخصص اداره کار مشورت کنید.