عزل وکیل قبل از تنظیم مبایعه نامه را چگونه باید اثبات کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۳۵ #82133

یک مغازه را با وکالتنامه بلاعزل از شخصی خریدیم و وکالتنامه و سند دست ما ست .برای کارهای بنام زدن سند کپی شناسنامه مالک و پروانه را خواستند اما صاحب اصلی یعنی مالک اعلام کرد که وکالتنامه را فسخ کرده ولی وکیل این حرف را قبول نکرده .
در بنگاه املاک مبایعه نامه نوشته ایم . تکلیف ما چیست ؟ ضمنا 20 میلیون به وکیل پرداخت کرده ایم

مشاوره حقوقی فروش وکالتنامه ای ملک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه وکالت نامه فسخ شده باشد تاریخ عزل وکیل مشخص خواهد شد و در این صورت میتوانید علیه وکیل به جرم فروش مال غیر شکایت کیفری کنید.