ممنوع الخروج بودن از طریق ثبت به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۶۴۷ #82130

با سلام خدمت شما همسر سابق بنده بعد از عقد مهریه خود را سریعا اجرا گذاشت تعداد مهریه ایشان ۱۱۴ عدد سکه بوده که ۶۴ تای ان از طریق دادگاه تقسیط شده و بنده سر موعد مهریه را پرداخت میکنم ولی ۵۰ تا از مهریه خود را از طریقه ثبت اجرا گذاشته و بنده را ممنوع الخروج کرده با توجه به اینکه بنده در خارج از کشور کار میکنم با گذاشتن سند ملکی از کشور خارج شدم و به بنده گفتن که ۶ ماه وقت دارم که برگردم من هم سر ۶ ماه برگشتم ولی یک هفته دیرتر شد به دلیله گیر نیاوردن بلیط حالا اداره ثبت به بنده گفته که چون از ۶ ماه بیشتر شده کاری نمیشه کرد و شما ممنوع الخروج دایم هستید و حتی با اعسار هم ممنوع الخروج باقی خواهد ماند حالا میخواستم بدونم ایا واقعا هیچ راهی برای رفع ممنوع الخروجی نیست؟ بنده کارم خارج از کشور هست و واقعا دست و پام بسته شده خواهش میکنم بنده را راهنمایی کنید با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر تا زمانیکه اقساط مهریه به صورت کامل پرداخت نشده باشد نمیتوانید از کشور خارج شوید. مگر در صورت پرداخت تمامی مهریه.