ایا باید حتما شاهد وجود داشته باشد که ثابت شود فحاشی کرده؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۹۸ #82129552

سلام خسته نباشید
خواهر من ۶ ماهه ازدواج کرده و قرار بوده با مادر شوهرش زندگی کنه ولی بعد این مدت به دلیل دخالت در زندگی دیگر نمیتواند با مادر شوهرش زندگی کند ما شوهرش رو دعوت کردیم که حرفاشونو بزنن که مشخص شد بیشتر حرفای شوهرشو مادر شوهرش دروغ است و بعد از اینکه حرفا تموم شد با خواهرم خصوصی صحبت کردن که به خواهر من فحاشی ناموسی کرده ایا باید حتما شاهد وجود داشته باشد که ثابت شود فحاشی کرده ؟چطور باید ثابت کنیم ؟و اینکه چطور طلاقش را بگیریم

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز صرفا جهت این ادعا مدعی میبایست بتواند ادعای خود را ثابت کند

زن اگر بتواند عسر و حرج خود را اثبات کند میتواند طلاق بگیرد

مدعی باید بتواند ادعای خود را ثابت کند

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سلام - دلایل و اماره باید وجود داشته باشد و شهود هم الزامی است .

سلام در خصوص پاسخ به سوال شما . بند اول یکی از موارد اثبات جرم وجود شهود است و دیگری دلایل و اماره قضایی که در این خصوص مستندات طرح دعوی شما باید قوی باشد در غیر این صورت خیر . در پاسخ به سوال دوم طلاق به دست مرد است فقط در شرایط خاص از طرف مرد زن می تواند تقاضای عدم امکان سازش کند شما می توانید مطالبات مالی ( مهریه و نفقه و... ) درخواست کنید .

سلام باید برای اثبات توهین و فحاشی شاهد داشته باشید بدون ادله قابل اثبات نیست در خصوص طلاق هم صرف فحاشی و دخالت مادر شوهر نمی تواند به تنهایی موجبی برای طلاق باشد