از سال ۸۸ در یکی از شرکتهای خصوصی مشغول به کار بودم؛ گویا باید که مابالتفاوت باید پرداخت شود؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۹۱ #82129202

سلام به خدمت وکلای عزیز. خدمت شما عرض کنم من از سال ۸۸ دریکی از شرکتهای خصوصی مشغول به کار بودم که آخر هرسال سنوات مارو تسویه میکرد تا سال ۹۸. گویا بخش نامه جدید آمده که مابالتفاوت سال‌های قبل باید پرداخت شود. ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید

از طریق اداره کار پیگیر شوید

بادرودوسلام ازطریق اداره کارپیگیری و اقدام نمایید.

از اداره کار منطقه پیگیر و ثبت شکایت نمایید

از طریق اداره کار باید پیگیری نمایید

درصورتیکه طبق قرارداد سنوات پایان هرسال تسویه شده پس مابه تفاوتی تعلق نمیگیرد. فقط درصورتیکه به حقوق دریافتی معترض باشید و اداره کار حقوق مازاد برای شما در نظر بگیردبدنبال آن مابه تفاوت سنوات نیز تعلق خواهدگرفت.

سلام از طریق اداره کار محل اشتغال خود پیگیر باشید