طلاق به درخواست زوجه بعلت عسر و حرج ناشی از بلاتکلیفی چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۸۱ #82129

با سلام
احتراما همسر اینجانب در تاریخ 95/09/06 منزل مشترک را ترک نموده و همان روز مراتب توسط پلیس گزارش شده . و اظهارنامه نیز جهت برگشت ایشان ارسال کرده ام که جواب مناسبی را نداده و به زندگی مشترک باز نگشته اند . حال در تاریخ 96/06/10 بنا بر عسر و حرج ناشی از بلاتکلیفی تقاضای طلاق نموده که در مرحله داوری قرار داریم .
1- منزل و مستقل و اثاث البیت آماده میباشد .
2- گزارش پلیس و اظهارنامه ها موجود می باشد .
2- در تاریخ95/08/29 نسبت به دعوی ترک انفاق منع تعقیب صادر شده.
3- نفقه ایشان را از تاریخ95/09/01 تا 96/5/30 بر اساس شکایت ایشان برای نفقه ایام گذشته و دادنامه صادره به حساب دادگستری واریز نمودم .
4- مهریه ایشان را بصورت کامل پرداخت نمودم .
5- اینجانب کلیه مدارک و علاقه خود را به همسر و زندگی مشترک بصورت صریح در دادگاه اعلام نمودم .

حال ارجاع پرونده طلاق به داوری صحیح میباشد ؟ و آیا امکان صدور حکم طلاق وجود دارد.

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در مواردی ارجاع به داوری انجام خواهد شد ولی به معنای این نمیباشد که زوجه 100 درصد طلاق میگیرد لذا اگر دلیل محکمه پسند نداشته باشند طلاق امکان پذیر نیست.