احضاریه بعد از سه ماه ارسال میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۴۴ #82115

سلام یه اقای یک سال تمام اصرار داشتن من پیجشونو هک کردم
من همیشه جوابشونو دادم هرچند تو بلاک لیست بودن تو پیامک بهشون توضیح دادم بارها و ازشون خواستم دست از سر من بردارن ولی دست بردار نبودن
سه ماه پیش گفتن پلیس فتا پیج و بست و از من شکایت کردن
منم گفتم باشه تلفن رو قطع کردم
من مشکلی با شکایت ندارم چون هک نکرده بودم و اصلا دانششو ندارم از خانوادم خجالت میکشم که قراره احضاریه بیاد(خانواده الان فکر میکنن چه بوده که احضاریه اومده)

الان سه ماه گذشته هنوز احضاریه نیومده کسیم تماس نگرفته منم واقعا خسته شدم انقدر به این موضوع فکر کردم
چقدر طول میکشه احضاریه بیاد؟

انقدر سر این موضوع عصبی شدم اگه امکانش بود خودم از ایشون شکایت میکردم

تا چند وقت دیگه حداکثر این احضاریه به دست من میرسه و احضاریه از پلیس فتا خواهد بود یا دادسرا ؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از زمانیکه فرد شاکی شکایت خود را در دادسرا مطرح میکند حدودا 15 تا 20 روز زمان میبرد که احضاریه ارسال شود.