یک پرونده رو به چند مرجع میشود انتقال داد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۴۴ #82111

سلام با تشکر از شما اقای وکیل همسر سابق من که خارج کشور بوده و به بهانه کارهای اقامتی از من شناسنامه و عقد نامه و 5 برگ سفید امصا گرفت بعد مدتی وقتی فهمیدم فریب خوردم ابتدا برای اینکه از مدارک سو استفاده برایش به ادرس برادر که هم وکیل و هم معرفش برای ازدواج بود فرستادم بعدم مراحل بعد مثل درخواست نفقه و مهریه که در هردو مورد محکوم شد انجام دادم و بعد حدود 3 سال دوندگی طلاق یکطرفه گرفتم و بعد مجدد ازدواج کردم با علم ازدواج مجدد بنده وارد ایران شده و هنگام برگشت چون بخاطر مهریه و نفقه ممنوع الخروج بود برگشته روی مهریه در شورا تجدید نظر داده و در دادگستری واخواهی طلاق و از سفید امضا من استفاده کرده و با تایپ از زبان من اعلام کرده مهریه ام رو دریافت کرده ام.در جلسه واخواهی طلاق اعلام کرد فقط چون بدهکار شده واخواهی زده و قصد رجوع ندارد.حال با اقرار خودش واخواهی رد میشود؟بعد چون مهریه رو در شورا دنبال میکند میتواند در دادگستری هم اقدام کند؟ با تشکر بی نهایت از شما

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله واخواهی رد خواهد شد. لذا بستگی به میزان مهریه دارد و در کل در صلاحیت ذاتی دادگاه خانواده میباشد نه شورا.