درصورت حضور اعضا و عدم موافقت یا خروج اینجانب از شرکت تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۰۶۴ #821

پیرو سوال مطرح شده در خصوص نحوه خروج از شرکت سهامی خاص با تعداد سهام شش عدد و سمت مدیرعامل شما فرمودید که خروج شما از شرکت تنها از طریق موافقت اعضا انجام می شود. ولی می تونید به اداره ثبت مراجعه کنید و درخواست آگهی دعوت دهید، اگر افراد حضور پیدا نکنند می تونید با صورتجلسه خروج و شماره و تاریخ آگهی دعوت از شرکت خارج شوید.حال اگر اعضا (که فکر می کنم رییس هیئت مدیره از سایر اعضا وکالت دارد)حضور پیدا کرده و با درخواست خروج اینجانب موافقت ننمایند تکلیف من برای خروج چیه؟با گفتگو با رییس هیئت مدیره ایشان اعلام داشتند که برای موافقت با خروج اینجانب از شرکت می بایست شخصی دیگری را با پرداخت مبلغی جایگزین خود کرده و مبلغی را نیز به عنوان ضرر و زیان جابجایی در شرکت پرداخت نمایم تا با خروج اینجانب موافقت کنند(مبلغی بالغ بر ۱۰ میلیون تومان). من مصمم برای خروج از شرکت می باشم چون از آینده همکاری با این شرکت بسیار نگرانم و توان پرداخت چنین مبلغی را هم ندارم.لطفا در پاسخ بعدی جهت مکالمه و سرعت عمل در خصوص پرسش و دریافت پاسخ ها در صورت مقدور بودن شماره تماسی را اعلام بفرمایید.

مشاوره حقوقی تغییر اعضای شرکت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرفا با توافق این کار انجام میشود. و به غیر از جلب توافق کار دیگه ای نمیتوان انجام داد......