در دادگاه اعسار چه سوالاتی مطرح میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۸,۸۳۶ #82092200

با سلام
از شهود چه سوالاتی پرسیده میشود؟
معمولا افراد از حقوق افراد یکمی غریبه خبر ندارند که چونکه بگویند اطلاع دارن؟
اگر بگن در مورد حقوق از از کسی ( آشنایان) شنیدن قابل قبول هست؟
وقتی رای دادگاه بدوی صادر شود چند وقت بعد دادگاه تجدیدنظر تشکیل میشود؟
با توجه به اینکه محکوم له در زندان بوده و با وثیقه به خاطر اعسار آزاد شده و جلسه اعسار ۱۰ روزه اعلام شده.
آیا جلسه تجدید نظر سریع رسیدگی میشود؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در اعسار وضعیت مالی و معیشت شخص توسط قاصی مورد برسی قرار می گیرد تا با توجه به آن شرایط پرداخت مناسب با اوضاع و احوال زندگی وی تعیین گردد.

شاهد کسی است که خود بر آنچه میگوید شاهد و آگاه است. کسی که براطلاع و شنیده ها و شهادت دیگری شهادت میدهد اعتبارش از شهادت کمتر است. بهتر است شهودی را معرفی کنید که علم و اطلاع کافی داشته داشته باشند.
از نحوه آشنایی. مدت آشنایی. وضعیت مالی و دارایی مدیون. نحوه امرار معاش مدیون. میزان دین که به خاطر آن دادخواست اعسار داده شده. میزانی که می تواند بطور اقساط بپردازد و....سوال پرسیده می شود

در خصوص منبع درآمد و اموال منقول و غیر منقول و میزان طلب و بدهی شخص و محل سکونتش سوال پرسیده میشود

از شهود سوالاتی در خصوص نسبتشان با خواهان اعسار، درآمد و شغل و دارا بودن منزل و خودرو و اطلاع از شرایط زندگی خواهان اعسار و میزان محکوم به مطرح خواهد شد .
شهود باید از بستگان و آشنایان و کسانی باشند که به شرایط مالی خواهان اعسار واقف باشند . رای بدوی اعسار صادد شود ظرف ۲۰ روز قابل اعتراض از جانب طرفین خواهد بود و در دادگاه تجدیدنظر جلسه دیگری معمولا تشکیل نخواهد شد

ازشهود درمورد وضعیت مالی خواهان سوال میشود .
تجدیدنظر بدون حضورطرفین رسیدگی میکند

شاهد کسی است که خود بر آنچه میگوید شاهد و آگاه است. کسی که براطلاع و شنیده ها و شهادت دیگری شهادت میدهد اعتبارش از شهادت کمتر است. بهتر است شهودی را معرفی کنید که علم و اطلاع کافی داشته داشته باشند.
از نحوه آشنایی. مدت آشنایی. وضعیت مالی و دارایی مدیون. نحوه امرار معاش مدیون. میزان دین که به خاطر آن دادخواست اعسار داده شده. میزانی که می تواند بطور اقساط بپردازد و....سوال پرسیده می شود.

با سلام
تعیین وقت دادگاه با دفتر دادگاه هست که البته الآن مکانیزه هستش
برای اعسار حقوق بگیر تحقیقات از محل پرداخت حقوق استعلام میشه و همینطور بانک