اگر به استناد کپی برابر اصل مغازه را به غیر واگذار کنم،ایشان شکایت خواهند کرد بر علیه من؟ من چه کار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۹ #82091134

با سلام
یه مشکلی برای من پیش آمده از وکلای عزیز عاجزانه تقاضامندم بنده رو کامل راهنمایی بفرمایید.
بنده سرقفلی مغازه ای را صاحب هستم،چندی پیش مالک مغازه طی یه برگ توافق نامه اجازه فروش و انتقال و همچنین تغییر کسب را به بنده دادند و کاملا و به تفسیر این اجازه به بنده داده شد و موجر زیر این توافق نامه را امضا کرده اثر انگشت زده و اسم و فامیل و همچنین شماره حساب خود را با دست خط خودش نوشتند(به حساب ایشان مبلغ ۱ میلیون نیز همان روز واریز کردم که اصل رسید وکپی آن موجود است) حال پس از مدتی ایشان به صورت کلامی زیر این تعهد و برگی که امضا و انگشت زده اند،میزنند و میگویند که شما به من کلک زده و مرا فریب داده اید و حق انجام تغییر کسب و یا انتقال بی اجازه من را ندارید.
نکته بد و سیاه این قضیه این است که بنده اصل آن توافق نامه را گم کرده ام و هرچه میگردم پیدا نمیکنم و فقط یک کپی برابر اصل رنگی و سیاه سفید در اختیارم است و از طرفی فقط یک نفر شاهد که پسرم باشه دارم که آن زمان در مغازه بود و شاهد امضا و اثر انگشت و...بود.
حال سوال من اینجاست اگر بنده بی اجازه تغییر کسب دهم یا به استناد آن کپی برابر اصل مغازه را به غیر واگذار کنم،ایشان قطعا شکایت خواهند کرد بر علیه من،حالا من چه کار کنم؟
به نظرتون نظر دادگاه در قبال من چه خواهد بود؟؟
ممنون اگه راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هرچند ایشان نمی تواند منکر تو افق نامه شود ولی بهتر است رضایت ایشان راجلب کنید .
اگر کاربه دادگاه برسد. اصل مدرک موردتیاز است نه برابر با اصل آن