از یک پرونده بایک عنوان چند بار میتوان شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷,۱۱۵ #82071405

با سلام
حدود ۶ ماه پیش وکیل شریک تجاری ما از بنده شکایت اجرت المثل و واگذاری واحد تجاری به شخص دیگری غیر از خودم کرده.( در صورتی که این ادعا کذب بوده و مدارک و شواهدی وجود ندارد ) و خواهان تقاضای توقیف اموال رو داده که دادگاه شعبه ۱ بدون حضور من دستور توقیف اموال رو رد کرده ، مجددا در همان شعبه باز شکایت مطرح شده ( عینا مشابه قبل ) و حضور پیدا کردم و رای دادگاه قرار عدم استماع دعوا بوده و با تکنیک غیر صحیحی وکیل خواهان همون شکایت رو به شعبه دو دادگاه منتقل کرده ( تکنیک این بوده که خوانده در شعبه دو دارای پرونده است ) در صورتی که این چنین نیست. و باز در شعبه دو دادگاه قرار عدم استماع دعوی صادر شده. آیا ایشون باز هم میتواند شکایت کند ? اصلا جای اعتراضی هست که چرا با ذکر داشتن پرونده در شعبه دو طرف بخواد موضوع شکایت رو در شعبه مطرح کنه ؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر نسبت به یک موضوع واحد با طرفین واحد حکمی صادر گردد.دیگر موضوع نسبت به طرفین قابلیت استماع ندارد رسیدگی نمیشود اصطلاحا
موضوع اعتبار امر مختومه را دارد.مگراینکه دلایل جدیدی ارائه دهند که باید اعاده دادرسی بدهد
درصورتیکه همچنان مصر میباشند و طرح دعوی مجدد کردند راه به جایی نخواهند برد