امکان برگرداندن پولها هست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۳۰ #82036450

آیا اگر قبل از طلاق پولهای حسابم رو به حساب دوستم منتقل کنم دادگاه میتواند پولها را برگرداند؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اصولا خیر
مگر صوری بودن اثبات شود
در اعسار موثر میباشد

باسلام
دادگاه‌حکم به استرداد پولها نخواهد داد ولی اگر اعسار دهید، درپرینت حسابها مشخص وتاثیر گذار خواهدبود.

خیر امکان بازگرداندن پول نیست ولی در دعوی اعسار موثر است

خیر دادگاه نمی تواند انتقالات شما را بازگرداند، لیکن در پذیرش اعسار شما برای مهریه مؤثر خواهد بود

سلام درصورتی که حسابتان مشترک باشد بله می‌توانند آن را طلب نمایند اما اگر حساب شخصی خودتان باشد خیر

با سلام اختیار اعاده پول ها توسط دادگاه وجود ندارد اما در صورت درخواست اعسار بر نحوه تقسیط اثر گذار خواهد ۳

سلام دادگاه پولها را بر نمیگرداند اما برای اعسار می‌تواند مدنظر قرار بگیرد