بابت گوشی خریداری شده ام، شاکی پیدا شده، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۸ #82027101

سلام
شرح ما وقع بدین صورت است :
۱ . بنده یک گوشی آیفون در حدود ۴ سال قبل خریداری کردم از یکی از فروشگاه های مورد اعتماد، در این موقع بعلت رفاقت و نزدیک بودن ما، شماره IMEI رو چک نکردیم. ( الان فهمیدم مطابقت نداشته و پس در واقع الان دو تا IMEI داریم. یکی گوشی یکی کارتن )
۲- گوشی رو سال قبل در سامانه همتا هم شماره خودم رو ثبت کردم.
۳ - دو هفته قبل به من تماس گرفتن از کلانتری میگن گوشی دزدی داری و ردیابی شده و بیا کلانتری.
۴ - هنوز مراجعه نکردم ولی اونجوری که حدس میشه زد یه بنده خدا گوشیش رو دزدیدن و شکایت کرده. IMEI رو هم از روی کارتن خودش برداشته که حتما اون کارتن اصلی گوشی منه ( این احتمال فقط)
حالا میخواستم بدونم در صورتی که شرایط و احتمالات بالا درست باشه و همینجوری که حدس میزدم باشه، تکلیف من چیه؟

مشاوره حقوقی سرقت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه از سرقتی بودن گوشی اطلاعی نداشتید مجازاتی متوجه شما نیست، صرفا باید گوشی را مسترد کرده و بابت وجهی که به فروشنده داده اید به ایشان مراجعه کنید

شما اصل ماجرا را تعریف کنید و فروشنده را معرفی نمایید

با سلام
درصورتیکه گوشی سرقتی به شما فروخته باشند چون علم واطلاعی از سرقتی بودن نداشته ایید مسولیت کیفری برعهده شما نخواهد بود وصرفا باید گوشی را مسترد نمایید جنابعالی میتوانید با مراجعه به فروشنده گوشی موضوع را مطرح ومابه ازا ان گوشی اخذ و یا وجه ان را دریافت نمایید ودر صورت عدم همکاری وی از طریق مرجع قضایی موضوع قابل پیگیری است

با سلام
اگر سرقتی بودن گوشی اثبات بشه:
اولا شما باید بدون هیچ درنگی گوشی را به صاحبش در مقابل صورتجلسه ای که امضا میشه پس بدهی
ثانیا به فروشنده گوشی به خودتون مراجعه و ادعا نمایید