آیا میتواند مجدد ملک ازاد شده را توقیف کنند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۵۹ #82021040

همسرم ۴ سال پیش محکوم به پرداخت کل مهریه ۱۲۴ سکه شد پس از جلب و محکومیت ولی با اوردن شواهدی موهوم رای جهت پرداخت کل مهریه به اقساط که ۱۰ عدد پیش و هر ۳ ماه یک عدد مبدل گشت که ده عدد را نیز هنگام خروج از کشور بدلیل ممنوع الخروجی بالاجبار پرداخت نمود و از ان تاریخ هیچ قسطی را نپرداختند و منزل را که جز مستثنیات دین اعلام کرده بود فروخت و مرا با حکم تخلیه بدون هیچ وجهی و نفقه و خرجی از منزل هم بیرون کردند وکیلشان نامه ای جهت ازادی وثیقه ش که ضمن خروج از کشور گذاشته بودند اوردند قاضی شعبه مذکور نامه ای به مدیر کل اداره حقوقی دادند جهت مشورت که پاسخ انها منفی بود رفع توقیف چرا که همسرم فرار نموده و قصد بازگشت ندارد / بنده به دلیل اعتماد به اگاهی قاضی از لوایح کمی فکرم راحت گشت که متاسفانه چندی پیش از طریق سامانه ثنا متوجه نامه قاضی شعبه جهت رفع توقیف وثیقه گشتم مراجعه نمودم با پاسخهای موهوم و برخورد ناخوشحایند مواجه شدم اکنون راهکار برای اینهمه تخلف چیست

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید به دفتر ارزشیابی عملکرد قضات در دادگستری مربوطه رفته و شکایت کنید.
در صورت خروج ایشان از کشوربرای مطالبه مابقی مهریه اقدام دیگری امکان ندارد.

باسلام با مراجعه به اجرای احکام و ارائه مدارک عدم پرداخت مجدد توقیف شود و فروش را فرار ازدین شکایت نمایید