آیا مالکین شاکی می توانند رضایت ندهند و درخواست ارجاع پرونده به دادگاه کیفری دهند؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۵۵۳ #82020741

از من بعنوان تصرف عدوانی در مشاعات ساختمان شکایت شده بعداز چندین سال (البته من نمی دانستم عمل من تصرف عدوانی است بمحض اگاه شدن رفع تصرف کردم ) بمحض ابلاغ شورای حل اختلاف رفع تصرف کردم

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با رفع تصرف شکایت علیه شما ممکن و محتمل نمی باشد.

بادرودوسلام با رفع تصرف شکایت علیه شما ممکن و محتمل نمی باشد.

درود . با توجه به توضیحات شما و رفع تصرف و نداشتن سوئ نیت مشکلی نیست

درود
جرم نیاز به اثبات سونیت دارد.

خیر با توجه به رفع تصرف و عدم سونیت پزونده به دادگاه ارجاع نمی گردد

با سلام
با توجه به اینکه شما رفع تصرف کرده اید و همچنین سوءنیتی نداشته اید پرونده به دادگاه ارجاع داده نخواهد شد و حتی در فرض ارجاع نیز برائت خواهید خورد.

تصرف عدوانی می تونه تحت شرایطی جرم تلقی بشه. نیاز به بررسی داره. ولی چون رفع کردید خودش یه نشونه از عدم سوءنیت شماست و احتمالا در صورت شکایت قرار منع تعقیب براتون صادر بشه. دقت داشته باشید این جرم طبق قانون جرم قابل گذشت هم هست. سعی کنید در صورت شکایت کیفری رضایت طرف مقابلتون رو کسب کنید