اثبات ازدواج موقت از طریق شاهد، صدای ضبط شده، پیام های تلگرام و اس ام اس و پرینت تلفن امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵,۷۸۶ #82018

با سلام و عرض خسته نباشید.
بنده دختری را صیغه کردم با حضور دو مرد شاهد که دارای شرایط شهادت میباشند. مدت زمان صیغه 50 سال میباشد و مهریه هم قبل از خواندن صیغه تعیین شده، ولی این ازدواج موقت را ثبت نکردیم و صیغه نامه ای نداریم و کاغذی بین من و دختر و شاهدها تنظیم نشده و شاهدها در زمان عقد پیش ما نشستند و ما صیغه را خواندیم و از تمام جزییات صیغه و ازدواج مطلع هستند و همچنین از تمام روابط بنده و ایشان در طول سه سال مطلع هستند این دو شاهد. حالا این دختر بعداز گذشت سه سال از ازدواج موقت از بنده شکایت کرده که هیچ ازدواجی در کار نبوده و شاهدها و مدارک دیگه را هم رد میکند.سوال بده این است ایا بنده با شهادت دو مرد که شاهد ماجرا بودند و صدای ضبط شده ایشان که اعتراف میکند به همه چیز و پیام های تلگرام و اس ام اس هایی که برای بنده فرستاده و همچنین پرینت تماسهای ایشان به بنده که 438 بار در 4 ماه بوده، میتوان اثبات کرد که ایشان همسر بنده هستند در صورتی که ایشان کل این مدارک را رد کنند؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هرچند درسوال نگفتید که چه شکایتی ازشما شده ولی شما درمقام دفاع از اتهام خود ، می توانید با توجه به دلایل اعلامی ثابت کنید که زن وشوهر هستید

شما میتوانید برای اثبات رابطه زوجیت در دادگاه خانواده اقدام کنید و باید به شهود و .... استناد کنید.