نفقه دختر ۲۰ساله چطور تعیین میشه؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۳۶۵ #81997505

سلام دختر ۲۰ ساله هستم چند روز دیگه دادگاه نفقه داریم دانشجو هستم و ارزش اموال پدر بیش از ۵ میلیارد تومان است ولی سر کار نمیرن و درآمد ندارد راهی هست که بتونن از پرداخت نفقه فرار کند ایشون وکیل دارند . اگر توان پرداخت نداشته باشن چی؟ پدربزرگ ندارم مادربزرگها توان پرداخت ندارند مادرم روستایی هست و در خانه برادر ساکن است اجازه کار کردن ندارد پس با این حساب نفقه ما را چه کسی پرداخت میکند

مشاوره حقوقی نفقه
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،پرداخت نفقه شما به عهده پدر شما میباشد.مقدار آن با توجه به نظر کارشناس تعیین میشود.

سلام
پرداخت نفقه بر عهده پدر است و میزان آن را کارشناس با بررسی شرایط تعیین خواهد کرد

سلام.پرداخت نفقه بر عهده ولی قهری ( پدر و جد پدری ) میباشد ...

با سلام و احترام
بانوی گرامی، نفقه فرزند بر عهده پدر هست و به شما نفقه تعلق می گیرد
میزان نفقه توسط کارشناس دادگستری محاسبه می شود
پایدار باشید

سلام
حسب توضیحات پرداخت نفقه بر عهده پدر است و مقدار آن توسط کارشناس معین می گردد.

با سلام.میزان نفقه توسط کارشناس دادگستری محاسبه می شود

با سلام
پرداخت نفقه بر عهده ولی قهری ( پدر و جد پدری ) میباشد و میزان ان را کارشناس نفقه تعیین خواهد کرد