میتوانم با استفاده از محکومیت و عدم تمکینی که ازشون دارم اقدام به استرداد بچه و ازدواج مجدد نمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۹ #81994295

با سلام.
حدود دو ماه است که خانمم منزلم را در غیاب اینجانب ترک کردن و با بچه شش ساله داشتم رفتن و هیچ خبری بنده ازشون ندارم و خطشون هم خاموش کردن. بنده چندین مرتبه با موبایل مادرشون تماس گرفتم و پیام دادم اصلا جواب ندادنند. در حال حاضر خونه مادرشون هم در شهر دیگه میباشد و به علت جابجایی هیچ ادرسی بنده ازشون ندارم و همچنین در سال نود پنج همین اتفاق افتاد که بنده عدم تمکینشون را از دادگاه گرفتم که بعد از چند ماه برگشت به ادامه زندگی که از اون موقع تا الان چندین بار این کارشون تکرار شد و بنده بخاطر طفلم هیچ گونه اعتراضی نکردم و درحال حاضر هم دو ماه است که رفته در نهایت از اساتید و کارشناسان محترم درخواست دارم حقیر را راهنمایی کنند. که اینجانب با استفاده از محکومیت و عدم تمکینی که ازشون دارم اقدام به استرداد بچه و ازدواج مجدد نمایم؟ یا اینکه دوباره باید درخواست الزام به تمکین نمایمم؟ با سپاس فراوان از همه دوستان.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید دوباره درخواست تمکین بدهید، برای ازدواج مجدد هم اقدام نمایید ،
اما بهترین راه بخاطر بچه سازش است

باسلام بعلت اینکه ایشان بعد از اقدام شما مجدد به زندگی برگشتن و تمکین کردن حکم قبلی دیگر قابل پیگیری نیست و شما باید مجددا اقدام نمایید و میتوانید باتوجه به اینکه فرزند مشترک رانیز باخود برده و حق حضانت یا ملاقات(بستگی به جنسیت فرزند) از شما سلب شده نیز میتوانید اقدام نمایید

سلام
دوباره باید اقدام به درخواست الزام به تمکین دهید

موضوع حکم تمکین سابق منتفی بوده و باید مجددا درخواست تمکین نمایید .

با سلام
اگر درخواست الزام به تمکین بدهید بهتر است اگر جواب نداد عدم تمکین وی صادر وناشزه بودنش برای دادگاه مشخص می شود و
نفقه به وی تعلق نمی گیرد ولی مهریه را می تواند مطالبه کند
وحضانت فرزند هم تا هفت سالگی با ماد روتا ۱۵ سالگی پسر با پدر می باشد