آیا میتواند ازمن شکایت کند برای مابقی گفته خود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۳۷ #81983254

سلام بنده معامله ی فروش حواله خودرو توسط یک دلال بدون پروانه انجام دادم به مبلغ ۳۶ میلیون و۲ میلیون تومان را به دلال دادم ولی او میگوید ۶ تومن حق دلالی من است آیا میتواند ازمن شکایت کند برای مابقی گفته خود؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بستگی به توافقات فی‌مابین دارد

با سلام فقط طبق قرار داد می تواند کاری انجام دهد در غیر اینصورت خیر

بستگی به توافق بین شما دارد وگرنه تعرفه خاصی ندارد

با احترام بستگی به قراردادتان دارد اگر قراردادی بینتان منعقد نشده است نمی تواند مبلغ بیشتری درخواست کند

در صورتی که قرارداد و تعهد مبلغ خاصی بر پرداخت حق دلالی ایشان ندارید، نیاز به پرداخت مبلغ دیگری ندارید

باسلام
اگر قرارداد دلالی بین شما هست باید طبق آن عمل کنید در غیر اینصورت نمی تواند مازاد بر پرداختی شما مطالبه کند

اگر قرار دادی برای حق دلالی مابین شما نباشد پرداختی شما متناسب است و اگر طرح دعوی کند بنتیجه نخواهد رسید