تعهد محضری جهت عدم ترک کار لازم الاجرا است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵,۸۵۴ #81954

با سلام و احترام .
بنده در به مدت ۴ سال است که در شرکتی مشغول به کار می باشم. در بدو استخدام از من تعهد محضری به همراه ضامن گرفته شد با این شرایط که :
بنده ۸ سال تعهد می دهم که۱. ترک کار نکنم. ۲.استعفا ندهم. ۳. عملکردم موجب عدم تمدید قراردادم نباشد.
چنانچه متعهد نسبت به تعهدات این تعهدنامه اقدام ننماید. و یا به هر دلیلی ناشی از عدم اجرای تعهد نامه و مفاد قرارداد اخراج گردم و..... خسارت وارده از زمان تعهد تا به میزانی که شرکت تعیین نماید پرداخت کنم.

با این وضعیت تعهد محضری بنده به دلایل مشکلات مالی و کم بودن حقوق قصد استعفا دارم. آیا چنین تعهدی می تواند قانونی باشد . و یا اینکه چگونه میتوان کاری کرد که خسارتی به شرکت ندهم.
باتشکر .

مشاوره حقوقی اداره کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
کلیه شروط مذکور خلاف قوانین آمره است و شروط خلاف قوانین باطل میباشد

سلام، چنین تعهدی اعتباری ندارد دوست عزیز.

سلام
شرط خلاف قوانین آمره قابل اجرا نمیباشد لذا ازن شروط خارج از قوانین کار است

بله در صورت استعفا شرکت مطابق قرارداد میتواند خسارت وارده را از شما مطالبه کند. لذا اگر حقوقتان کم است میتوانید از طریق اداره کار شکایت کنید.