مهلت واخواهی و تجدیدنظر و اجرای حکم چقدر است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۰ #81953651

با عرض سلام و احترام.
بنده بابت یک مسئله ی حقوقی از شخصی شکایت کرده و باتوجه به اینکه از طریق ثنا هم به ایشون ابلاغ شد، در جلسه ی رسیدگی حضور پیدا نکردند و شورای حل اختلاف هم با توجه به مدارک و شاهدهایی که معرفی کردم، رای غیابی به نفع بنده صادر کردند و حکم از طریق ثنا برای ایشون ابلاغ شد و مدت ۲۰ روز به عنوان واخواهی و ۲۰ روز به عنوان تجدیدنظر تعیین کردند که مهلت واخواهی به اتمام رسید و از سمت طرف مقابل، اقدامی صورت نگرفت.
در حال حاضر برای اجرای حکم، باید چه اقدامی انجام بدم و اینکه الآن میشه اقدامی کرد یا باید صبر کنم تا مهلت ۲۰ روز تجدیدنظر هم به پایان برسه؟!

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱.باید صبر کنید مهلت ۲۰ روزه تجدید نظر هم به پایان برسد
۲.سپس درخواست صدور اجراییه مطرح کنید
۳.پس از حدود یک ماه به شعبه مراجعه کنید و ضامن معرفی کنید.

درود وعرض ادب .باید مهلت تجدید نظر خواهی که بیست روز می باشد به پایان برسد وبعد رای صادره توسط اجرای احکام به اجرا گذاشته شود.

با سلام
بایستی مهلت ۲۰ روزه تجدید نظر خواهی نیز اتمام و حکم قطعی گردد سپس از طریق اجرای احکام شعبه اقدام به تقاضای اجرای حکم نمایید

سلام. باید صبر کنید مهلت تجدیدنظر هم تموم بشه بعد برید اجرای احکام. البته ضامن یعنی فیش حقوقی یا جواز کسب یادتون نره.

سلام. باید صبر کنید مهلت تجدیدنظر هم تموم بشه بعد برید اجرای اجکام. البته ضامن یعنی فیش حقوقی یا جواز کسب یادتون نره.