توهین وهتک حرمت درمقابل مامور قانون

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۵۳ #8195

ما با خانواده ی همسر برادرم دچار مشکل شدیم آبروریزی وسیعی راه انداختن قرار شد از هم جداشن بعد ازمدتی علی رقم مخالفت دو خانواده با هم تشکیل زندگی دادن البته بی خبر،هیچ جهیزیه و اثاثی هم در کارنبودپنهانی زندگی خود را شروع کردن،حالا بعد از گذشت یکسال دوباره به اختلاف خوردن همسر برادرم درخواست داده که جهیزیه اش را میخواهد درصورتی که اصلا جهیزیه نداشته همان هایی که برادرم در این یکسال خریده بوده را صورت کرده و خودش امضای 5 نفر را پایین آن ثبت کرده که همه ی امضاها به اسامی دوستان خودش هستن ویک امضا به اسم برادرم.روزی که اثاث هارو توقیف کردن از طرف کلانتری به ما زنگ زدن که یکی از اعضای خانواده ی ما باید در زمان بردن جهیزیه توسط خانواده ی آنها حضور داشته باشیم که پدرم حضور یافتند در جریان این حضور در مقابل مامورین کلانتری انواع واقسام الفظ رکیک وناسزاهارابه پدربنده دادن وپدرم نیز سکوت کردن بسیاری از اثاثیه را هم تخریب کردن که همه ی این موارد در گزارش مامورکلانتری موجود میباشد بعد از آن پدرمن به دلیل فحاشی از آنها شکایت کردن ولی پدرم محکوم شدن دادیار گفته که شما نباید در زمان بردن جهیزیه حضور میافتین این دخالت در زندگی آنها محسسوب میشود درصورتی که کلانتری ازماخواسته بود الان ما چگونه حق خود را اثبات کنیم؟این خانم حدود 20روز پیش شب که برادرم به منزل رفتن دیدن ایشون نیس و یه تعدادی از اثاثیه هم نیس که همان موقع با کلانتری تماس گرفتن وگزارش آن نیز موجود است.با این شرایط درمورد نفقه ومهریه ی ایشان هم راهنمایی میخواستم.باتشکر

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پدر شما می تواند به گزارش مامور کلانتری مبنی بر اینکه آنها حضورش را لازم دانستند استناد نماید.

مهریه حق قانونی زوجه است و می تواند آن را مطالبه نماید ولی در خصوص نفقه اگر زوج بتواند عدم تمکین زوجه را اثبات کند نفقه به ایشان تعلق نمی گیرد لازم به ذکر است چنانچه زوج بابت اقلام و وسایلی که برای زندگی تهیه کرده است فاکتور داشته باشد می تواند با استناد به فاکتورها استرداد آنها را درخواست نماید.