شکایت از همسایه در آپارتمان به دلیل پارک دو خودرو در پارکینگ چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳,۶۹۷ #81946

با سلام. من در یک آپارتمان ۱۰ واحدی زندگی میکنم که هر کدام از واحد ها طبق سند و توافقات حاصله دارای یک پارکینگ میباشد. یکی از ساکنین با توجه به عریض تر بودن پارکینگ خود اقدام به پارک دو خودرو می نماید که موجبات نارضایتی تمام واحد ها را به دنبال دارد. در پرسش و پاسخ های سایت شما خواندم که فرمودید نه تنها این کار مشکلی ندارد بلکه حتی نباید در این خصوص هزینه ای نیز بپردازد. حال با توجه به اینکه همه ساکنین از این رفتار عارض هستند خواستم بدانم میشود برعلیه ایشان اقدام قانونی کرد ؟

با تشکر

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه هردو خودرو در محدوده پارکینگ شخصی وی بوده و مزاحمتی برای تردد سایر همسایه ها ایجاد نکرده باشد تخلفی صورت نگرفته و اقدامی قانونی بر علیه مشارالیه متصور نمیباشد .

بستگی به این دارد که اگر مالک در محدوده پارکینگ خود اقدام به پارک دو خودرو کند و مزاحمتی برای مالکین دیگر بوجود نیاید مشکلی ایجاد نخواهد شد.