بفرمایید بهترین راهکار برای مقابله با این پسر بر اساس مواد قانونی چیست و چگونه و با چه عنوانی اقدام کنیم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۶۵۰ #81931620

سلام،
مدتی است پسری بدون اجازه مادر و پدر دختر، به سراغ دختر می آید و با ماشین خود یا بدون ماشین، دختر را بیرون میبرد. از آنجا که مادر و پدر دختر جدا از هم هستند و دختر نزد مادرش می باشد، مادر دختر به پسر تذکر و هشدار داده که دست از سر دخترم بردار اما پسر می گوید من کاری باهاش ندارم اما همچنان با دختر در رفت و آمد است و بیم سایر موارد هم وجود دارد.

مشاوره حقوقی کیفری
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع نیاز به بررسی بیشتری دارد دوست عزیز

با سلام ،در صورتی که دختر به سن رشد رسیده باشد امکان شکایت وجود نخواهد داشت .

با سلام تحت عنوان ایجاد مزاحمت شکایت کنید .قابل پیگیری از طریق پلیس ۱۱۰هم میباشد.

بادرودوسلام چنانچه دختر رضایت دارد امکان طرح شکایت وجود ندارد.

سلام اگر به سن رشد رسیده باشند فقط خود دختر می تواند شکایت نمایید

با سلام
مادر می تواند با تماس موضوع رو به ۱۱۰اعلام نماید

با درود. اگر دختر به سن قانونی رسیده است وخودش شاکی نباشد نمیتوان از وی شکایت کرد