میتواند در خارج از کشور اقامت داشته باشد؛ بدون اذن شوهر؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۳۳ #81928775

اگر خانمی در شرط ضمن عقد خود حق تعیین مسکن خود را گرفته باشد میتواند در خارج از کشور اقامت داشته باشد بدون شوهر؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حق انتخاب مسکن بدون همسر متصور نیست

حق تعیین مسکن به معنی جدازندگی کردن از همسر نیست مگر اینکه شما چنین حقی را هم به او داده باشید

با سلام و احترام
اجازه ی تعیین مسکن چون نفقه محسوب میگردد ارتباطی با اجازه ی خروج از کشور ندارد.
مطابق با بند ۳ ماده ۱۸ قانون گذرنامه زنان شوهردار ولو کمتر از ۱۸ سال تمام با موافقت کتبی شوهر دارند.
موفق و موید باشید.

با سلام و احترام
داشتن حق مسکن نمی تواند دلیلی برای عدم تمکین زوجه باشد

اگر شما اجازه دادید بله امکان دارد ولی این دو مورد کاملا جدا از هم هستند چون خروج از کشور باید با اذن شوهرباشد

سلام برای زندگی بدون شوهر باید درخواست طلاق کنید تعیین شرط مسکن چاره ساز نیست

درود بر شما
اعمال حق مسکن با مقوله با هم زندگی کردن متفاوت بوده و در هر صورت میبایستی تمکین صورت پذیرد