چطور ملکی که قولنامه ای خریداری کرده ام را دوباره توسط فروشنده به دیگری فروخته شده بازپس بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵,۰۵۲ #81916

سلام و عرض ادب
خیلی ممنون میشم اگر به پرسش این حقیر جواب بدید
عباسی هستم و در سال 94 یک واحد آپارتمان خریداری کردم و مبلغی را در زمان عقد قولنامه به بنگاه پرداختم البته در دستگاه POS بنگاه که رسید هم داشته باشم و در قولنامه هم ذکر شده و فروشنده امضا و اثر انگشت زد که مبلغ را دریافت کرده و بنگاه به ایشان فرصت دادن تا سند و مدارک را بیارن تا مبلغ بیعانه را تحویلشان بدن که مابقی مبلغ هم میماند برای روز سند که ایشان نیامدن و بنده عدم حضور و گواهی حضور خودم را گرفتم و کل مبلغ را به صورت چک بین بانکی برده بودم که یک کپی از آن هم در دفترخانه ماند تا گواهی ها صادر بشه و بنده به تمام مفاد قرارداد و تاریخ ها و زمان تحویل مبالغ کامل با رسید عمل کردم (نکته اینجاست که مبلغی تحویل ایشان نشده بود البته طبق اظهارات بنگاه چون طبق گفته بنگاه باید سند را برای رویت میاورد ولی فروشنده در قولنامه امضا کرد که مبلغ بیعانه را دریافت کرده ولی کل مبلغ بیعانه نزد بنگاه هست و بنگاه هم مشکلی نیست برای عودت وجه منتها بنده از فروشنده شکایت کردم دقیقا روز بعد از زمان مقرر برای تنظیم سند و پول را هم از بنگاه دریافت نکردم چون میخواستم شکایت کنم یا ملک را بگیرم) که ایشان بعد از خروج از بنگاه در زمان نوشتن قولنامه به بعد دیگه حاضر نشدن و جواب تلفن هم نمیدادن تا اینکه 5 ماه بعد از این قولنامه، ملکی که با بنده قرارداد نوشته بودن را به شخص دیگری سند قطعی زدن و فروختن
در قرارداد به ازای هر روز تاخیر در عدم تحویل مبلغی تعیین شده و ضرر و زیان هم مبلغی جدا تعیین شده و در قرارداد ذکر شده که این مبلغ روزانه اگر از کل ثمن معامله هم بیشتر بشه قابل دریافت هست
منتها دادگاه خیلی خیلی کند پیش میره و در دادگاه هم حاضر نمیشه و فقط یکبار واخواهی کرده و کلی هم از وقت بنده را گرفته
1-حالا که این مدت گذشته حدود 2 سال میخواستم بدونم این پرونده در بهترین حالت چه میشود و در بدترین حالت چه اتفاقی میفته
2-آیا میتونم سندی که به نام خریدار جدید شده را باطل کنم و ملکی که به صورت قولنامه ای خریدم را پس بگیرم؟
3-آیا کل ضرر و زیان دقیقا طبق روز قابل مطالبه هست یعنی تا به امروز؟
4-این طول کشیدن پرونده آیا دلیل خاصی داره یا نه روال کار به این صورته مثلا 2 بار قاضی حضور نداشت سر ساعت مقرر!؟
5-آیا این مدت که طول کشیده و دادگاه به عقب افتاده شامل ضرر و زیان و ضرر روزشمار قرارداد میشه یا خیر؟

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر امکان ابطال سند وجود ندارد. لذا ضرر و زیان اگر تعیین شده باشد قابل مطالبه به همان صورت است و اگر تعیین نشده باشد از زمان تقدیم دادخواست مطابق شاخص بانک مرکزی محاسبه خواهد شد. اگر همان قاضی حضور نداشته باشد باید دادرس علی البدل باشد.