تهدید و دروغ گویی چگونه از طریق قانون قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۷ #81877942

دیروز ظهر خانم همسایه ما تشریف بردن خونه بنده برای تحویل دفتر مدیریت ساختمون به همسرم مادر همسرم داخل اتاق بچم استراحت می‌کرده اومده قند خونشو اندازه بگیره همسرم من تهران بودم و همسایه ما در جریان بودن من خونه نیستم ده دقیقه قبل از رفتن خونه من تماس گرفتن با من ولی نمیدونستن شماره همسرم عوض شده و خیلی مشکوک صحبت کردن تا مطمئن بشم من نیستم خونه بعد تشریف بردن خونه من و همسرم در و باز کرده ایشون با پرویی وارد شدن مادر همسرم گفت ولی ایشونو ندیده خانم همسایه من و دفتر با چند تا جزئیات پرداخت نشده توضیح درحالی که در ورودی باز بوده تحویل داده چون مادر همسرم گفت صدای بسته شدن در ورودی نیومد و بعد یک دقیقه ایشون رفتن و در بسته شد و با همسرم راجب اومدن ایشون با اینهمه تماس و استرس صحبت کردن و فردا که امروز حساب میشه برادرشون شروع به تماس و تهدید همسر من کردن که شما به خواهر من دست درازی کردی باید پول بدی
و خواهر ایشون هم شوهر داره هم بچه و حرکات و رفتار ایشون اصلا مناسب یه خانم متاهل نیست و مدام به همسر من زنگ میزد قبلا و خیلی سعی داشت خودمونی صحبت کنه مدام پیام میداد و به بهانه های مختلف نیومد جلو در خونه ما و دنبال همسرم میگشت قبل از این ماجرا من با همسرم واتس آپ تماس تصویری داشتم و گفتن که دارن میان خونه ما و دیدم مادرشون اونجاست برادرشون تهدید به کشتن کردن یا آسیب به خانواده به پلیس گزارش بدیم این تماسارو

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام طرح شکایت مستلزم ارائه دلیل مثبته است و در غیر اینصورت دعوا بی نتیجه خواهد بود