در روز جلسه رسیدگی شورا می توانم لایحه ای با اشاره به پرداخت کامل بدهی ام در پرونده قبلی و ایراداتی به این پرونده تحت عناوینی مثل خیانت در امانت بابت آن چک یا تحصیل مال نامشروع بابت آن چک بدهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۳ #81877487

سلام،بنده از برج ۵ سال ۱۳۹۶ مبلغی را به صورت یک فقره چک از فردی گرفتم و تا برج ۱۱ همان سال تقریبا ۴ میلیون تومان‌به حساب شخص دیگری که شماره کارتش را داده بودن ، بابت اقساط پرداخت کردم ، ولی بعلت داشتن قسط معوق ، سرمایه گذار سفته های مرا اجرا گذاشته و شکایتی در حل اختلاف مطرح کرد .
من هم برج ۱۲‌ همان سال ( سال ۹۶ ) به ایشان مراجعه و یک چک به مبلغ کل بدهی مانده به مبلغ ۷ میلیون در وجه حامل برای برج ۵ سال بعدش یعنی سال ۱۳۹۷ دادم که بعلت مشکلاتم قادر به پرداخت آن نشدم و که وی چک را به برادرش داده و چکم را برادرش به نام خودش برگشت زد.
علی ایهال طلبکار نسبت به ادامه روند شکایت خود را بابت سفته ها در شورای حل اختلاف پیگیری کرد و طلبش را بصورت کامل در سال ۱۴۰۰ از حساب حقوقم دریافت کرده و پرونده مختومه گردید و بنده نیز برای گرفتن سفته ها و چک به علت مشغله پیش شاکی نرفتم .
اکنون چند روز پیش پیامک ابلاغ ثنا واسم اومد که متوجه شدم آن چک ۷ میلیونی را که از قبل پیششون بوده را به شخص دیگری واگذار و او هم در حل اختلاف از من شکایت کرد.
حال چطور میتونم اثبات کنم دینی نسبت به آنان ندارم ؟ در حال که شاهد هم دارم که آن چک را بابت پرداخت بدهی در آن مقطع دادم که پرونده آن بدهی نیز مختومه گردیده است .

**** آیا در روز جلسه رسیدگی شورا می توانم لایحه ای با اشاره به پرداخت کامل بدهی ام در پرونده قبلی و ایراداتی به این پرونده تحت عناوینی مثل خیانت در امانت بابت آن چک یا تحصیل مال نامشروع بابت آن چک داده و مستنداتی چون شهادت شهود ، استشهادیه ، اظهار نامه ، اتیان سوگند مطرح و فردی را که قبلا چک را در حقش بصورت حامل کارسازی کرده بودم را به جریان دادرسی جلب کنم ؟
تشکر

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام درحال حاضر تحت عناوین گفته شده امکان شکایت وجود ندارد اما باادله ومدارک موجود میتوانید اثبات نمایید که مبلغ چک قبلا کامل پرداخت گردیده است ....

صادرکننده در برابر دارنده با حسن نیت مسئول خواهد بود

سلام و احترام؛
شما در برابر دارنده ی باحسن نیت مسئولیت پرداخت دارید اما دررابطه بااین موضوع شما میتوانید به پرونده ی مختومه شده استنادکنید و شهود خود را نیز معرفی نمایید.

باسلام
شما درمقابل دارنده با حسن نیت مسئول پرداخت هستین