میخوام حقوق و مزایای شوهرم رو به دلیل بیماری او، خودم دریافت کنم؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۵ #81854805

سلام.
شوهرم بازنشستگی پیش از موعد بدلیل اختلالات روانی و بیماری صعب العلاج گرفت، سالهاست که از حقوق و مزایای دریافتیش چیزی عاید من و بچه هام نمیشه و هر وقت بدادگاه مراجعه کردم تا بتونم حقوقش رو خودم دریافت کنم با مشکل مواجه شدم. بجز بیماری اعصاب اعتیاد و عدم توانایی ایشون در اداره کردن زندگی هم بیشتر موجب آزارم میشه. آیا راه حلی هست تا بدون طلاق و جدایی بتونم حقوق ماهانه شوهرم و خودم دریافت کنم و به حساب او واریز نشه؟ و آیا امکان طلاق یکطرفه با این دلایل هست یا خیر؟ چون اصلا در شکایتهای قبلی هم دادگاه نمیامد و در اخر با یک تعهدنامه ی بدرد نخور کار خودش را انجام میداد و با وساطت بزرگترها مانع طلاق میشد. اما دیگه سی سال شده و دست بردار نیست و من توی ۴۳ سالگی و بعد از تلاشهای زیادم و با بدبختی بزرگ کردن بچه هام هنوز راهی پیدا نکردم حق خودمو بگیرم. لطفا راهنماییم کنید. با توجه به اینکه مدارک پزشکی ایشون که بیماری روانی صعب العلاج دارند در بایگانی اداره مربوطه اشون هست و دادگاه میتونه بررسی کنه صحت حرفای منو؟

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
موارد متعددی را در ضمن توضیحات خود مطرح نموده اید...
برای طلاق با شرایطی که فرمودید باید عسر و حرج خود را اثبات نمایید و حق طلاق یک طرفه را به اجرا بگذارید..
در خصوص نفقه نیز می تواند دادخواست مطالبه نفقه بدهید...
در خصوص اداره امور مالی وی نیز در صورتی که بتوانید با استناد به مدارک پزشکی و سایر شواهد و قرائن حکم حجر او را بگیرید، می توانید خود به عنوان قیم، امور مالی او را به دست گیرید...

با سلام و احترام
اگر بیماری ایشان به حدی است که توانایی اداره ی امور مالی خود را ندارد میتوانید تقاضای صدور حکم حجر نمایید و احتمالا دادگاه شما را قیم ایشان تعیین می‌کنند. در این صورت اداره ی امور مالی او به دست شما خواهد بود
در رابطه با طلاق هم می‌توانید دادخواست طلاق داده و عسر و حرج خود از ادامه ی زندگی با ایشان مطرح کنید

با سلام
بدوا موضوعات را تفکیک نمائید تا به بررسی امر پرداخته شود
طلاق مقوله ی مطرح در حقوق خانواده است
نفقه دیگر موضوعی است که میتوان اقدام قانونی انجام داد.
و مطلب آخر اینکه میتوان قیومیت فرد روانی صعب العلاج را تقاضا نمود