خریدار زده زیر همه چیز گفته مغازه در طول این یکسال ضرر کرده، بعد فاکتور های جدیدی رو کرده؛ تکلیف فروشنده چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۲۶ #81853980

سلام
ما ۱۴ ماه پیش با یک آشنا شراکتی مغازه ای زدیم. ولی بخاطر اطمینان هیج قراردادی ما بین نیست. یکی مسئول خرید شد و دیگری فروش. دستگاه پوز مغازه به اسم و حساب آنکه خریدار بوده میره. حالا بعد از یکسال که اون یکی که فروشنده بوده تقاضایی سود سالانه میکنه بعد از حساب فاکتور ها و فروش مغازه.
آنکه خریدار بوده زده زیر همه چیز گفته مغازه در طول این یکسال ضرر کرده. بعد فاکتور های جدیدی رو کرده که بعضیا نه تاریخ دارن و دو خطه هستن .
حالا تکلیف اون بیچاره ای که فروشنده بود چیه؟
آیا اگه شکایت کنه شکایتش به جایی میرسه؟؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود از طریق کارشناس قابل اثبات میباشد

در دادگاه درخواست اعمال مقررات ماده ۲۱۶ به بعد قانون آیین دادرسی مدنی بنمایید و در صورت اثبات ادعای خود دعوی طرف مقابل رد میشود

از طریق کارشناس موضوع قابل اثبات هست

دوست عزیز :
۱.اگر برگ ثنا دارید با ارسال اظهارنامه به خریدار جهت حل و فصل مسالمت آمیز دعوی
۲.طرح دعوی با عنوان میزان خسارت وارده با جلب نظر کارشناسی بعلاوه کلیه هزینه های دادرسی