تا چه مدت میتونم برم پزشک معتمد واسه معاینه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۳۸۴ #81848081

سلام علیکم
بنده نامه ای از پزشکی قانونی گرفتم که معرفی شدم به پزشک معتمد ؛ خواستم بدونم تا چه مدت میتونم برم پزشک معتمد واسه معاینه ؟؟ چونکه ساکن اهوازم و فردا باید برم عسلویه واسه کارم باهام تماس گرفتن تا یک ماه دیگه برمیگردم !!! راه قانونیش چیه .؟! باید به قاضی پرونده اطلاع بدم ؟؟ آیا اعتبار نامه پزشکی قانونی ساقط نمیشه ؟؟؟
ضمنا معاینه اولیه رفتم و شکستگی دست راست تایید شده ولی بهم‌‌ گفتن باید مجدد ی عکس رادیولوژی از دست راست بگیری !!!!

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بعد از گذشت یک ماه به مراتب آثار آن از بین خواهد رفت و احتمال بهبود کامل می باشد . شما هر چه سریعتر به پزشک معتمد رجوع نمایید زیرا احتمال آسیب دیدگی های دیگری نیز هست که بایستی در پرونده درج شود و این تاخیر فقط به ضرر شماست

زمان طبق مهلت اعلامی در نامه است و تاخیر زیاد ممکن است باعث تضییع حقوق شما شود.

درود بر شما
مرجع رسمی تشخیص وضبط جراحات و صدمات بدنی پزشکی قانونی است . دادگاه هم از روی تاییدیه پزشکی قانونی میزان دقیق دیه را مشخص میکند . پزشک معتمد ترفندیست برای کم جلوه دادن جراحات و کاهش مستقیم دیه واقعی.
احتمالا شما به پزشک متخصص معرفی شده اید برای تشخیص التیام مطلوب یا معیوب جراحات وارده