نام گذاری نوزاد به نام ادوین امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۱۵,۷۴۰ #81815

سلام
فرزند من تا سه ماه دیگه بدنیا میاد و ما تصمیم گرفتیم اسمشو ادوینedvinبمعنای دوست و رفیق بزاریم که با نام های حبیب و جانیار هم تقریبا هم معنیه ولی متاسفانه این نام در لیست نامهای مجاز ثبت احوال نیست و بعد از درخواست داخل سایت هم با درخواستم مخالفت کردن ایا راهی وجود داره بشه این اسمو گذاشت؟ میتونم برم شورای حل اختلاف و به طرفیت اداره ثبت احوال دادخواست بدم؟ چون این اسم بدی نیست و معنی بدیم نداره که دارن مخالفت میکنن

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر امکان گذاشتن نام فرزندتان به این نام وجود ندارد و باید نام مجاز را از طریق ثبت احوال انتخاب کنید.

درود بر شما ،مستحضر باشید در صورت مخالفت راهی وجود ندارد.

اگر مخالفت کردند راهی نیست متاسفانه

سلام باید از اسامی مجاز انتخاب کنید

امکان گزاشتن این نام وجود دارد ولی حداقل حدود یکسال ممکنه زمان ببره تا بتونید تایید این نام رو بگیرید و بسیار دوندگی دارد

باسلام
اسامی که مورد تایید نباشند امکان نامگذاری وجود نخواهد داشت

خیر امکان ثبت آن وجود ندارد نهایتا اینکه میتوانید نام شایسته دیگری برای او انتخاب کرده اما در عمل اورا به نام مورد علاقه تان صدا کنید