شاکی حکم را برای همکاران من ارسال میکنه با مدارک و شواهدی که دارم؛ آیا این جرم نیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۹۸ #81813341

سلام, من محکوم شدم و شاکی حکم را برای همکاران من ارسال میکنه با مدارک و شواهدی که دارم.آیا این جرم نیست؟ آبروریزی نیست!؟ البته این رو بگم بعد از شکایتش حتی محل کار من رییس حراست رفته و آبروم رو برده...شکایت کردم.مگه زمانی که شکایت میکنی باید هر کاری که میخوای انجام بدی! در ذمن من براعت اون تهمتی که زده بود رو گرفتم.ولی شلاغ بهم دادن

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می تونه تحت شرایطی جرم محسوب بشه حکم منشر نمیشه مگر اینکه قاضی لازم بداند

با سلام
اگر برائت خورده لذا نباید حکم شلاق برای شما صادر گردد که جای اعتراض دارد
بله عمل شاکی جرم محسوب شده و شما میتوانید به دلیل آبروریزی در محل کار و تخریب شخصیت شما از سوی شاکی ، بر علیه ایشان اعاده حیثیت نمایید