شکایت مجدد بعد از رضایت تصادف امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۹۸۲ #81804

سلام من چندسال پیش تصادفی سختی با اتوبوس کردم(از روی شکم و لگن من رد شد من با موتور بودم و گواهینامه داشتم). چون
راننده اتوبوس بیمه و گواهینانه نداشت و از پس پرداخت دیه بر نمی آمد با تقبل هزینه درمان در دادگاه به او رضایت دادیم. حالا بعد چند سال که متوجه شدم پلاتین هایی که در بدن من است و مرا شدید اذیت میکند بنابر گفته پزشکان متخصص نمی توانم آنها را در آورد و دیگر از کار افتاده شده ام و شرکت هایی که با من قرار داد می بستند بخاطر وجود پلاتین دیگر ب من کار نمیدهند آیا می توانم دوباره پرونده را به جریان بندازم و دیه بگیرم؟؟؟
کار من قبلا سیمبان اداره برق بود.
لطفا کمکم کنید و به سوالم جواب بدهید...با تشکر

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه رضایت محضری داده باشید خیر دیگر نمیتوانید برای مطالبه دیه اقدام کنید.