چه نوع وکالتنامه ای باید بگیرم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۸۶ #81800290

سلام
میخوام وکیل یکی از اشنامون بشم که قبل از رفتن به خارج از کشور
بهم وکالت بده براش فروش اموال منقول و غیر منقول و دسترسی به حساب های بانکی باید چه وکالت نامه ای تنظیم کنیم؟ و چه اختیاراتی باید داده بشه؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چارت وکالتنامه در دفترخانه وجود دارد

وکالت محضری با اختیار تام تنظیم نمایید.

با سلام
نیازی به تهیه وکالت نامه نیست و شما میتوانید با حضور در دفاتر محضری از تقریرات از پیش آماده این مراکز با تشخیص نظر کارشناس بهره مند شوید.
پیروز باشید

درصورت مراجعه ب دفتر اسناد رسمی خودشان برایتان متن رااماده میکنند

با سلام
به محضر مراجعه نمایید پس از استماع شرایط،متنی دراین خصوص جهت وکالت آماده میسازند

با سلام و احترام
با مراجعه به دفتر اسناد رسمی شرایط خود را اعلام کنید آنها سپس با توجه به شرایط اعلامی وکالتنامه ای با این عنوان مطرح شده و امورات مورد نظر تنظیم می کنند.

با سلام. دفاتر اسناد رسمی نمونه آماده دارندوولی حتما شما محتواش را مطالعه کنید کم نباشد و یا مواردی نداشته باشد که بعدا برای شما مسئولیت اضافه ایجاد کند.