آیا مامور نیرو انتظامی میتواند بدون دادن ایست صرفا پشت سر مضنون وارد مشاعات آپارتمان شود؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴,۶۲۶ #81765

چگونه میشود مامور کلانتری بدون هیچ فرمانی دنبال مضنون خود تا تو مشاعات و واحد مسکونی میتواند شود در صورتیکه بدون هیچ اعلامی واردشود و اعضای خانواده بدون حجاب بوده و ایشون وارد شده ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود.
در وقوع جرایم مشهود مامورین تحت شرایطی حق ورود دارند فی المثل متهم بلافاصله پس از وقوع جرم قصد فرار داشته یا در حال فرار باشد و یا در مواردی که صاحبخانه بلافاصله پس از وقوع جرم ورود ماموران را به خانه خود تقاضا کند هم جرم مشهود به حساب می‌آید. البته مورد اخیر قدری مبهم بود و خوشبختانه قانون جدید مورد اخیر را اصلاح کرده است: «جرم در منزل یا محل سکنای افراد، اتفاق افتاده یا در حال وقوع باشد و شخص ساکن، در همان حال یا بلافاصله پس از وقوع جرم، ورود ماموران را به منزل یا محل سکنای خود درخواست کند».
در کل در جرایم غیر مشهود هیچ ماموری بدون حکم حق ورود به منازل و حریم خصوصی افراد را ندارد. مگر در موارد استثناء که عرض کردم.

مامور بدون اذن ورود و داشتن حکم حق داخل شدن به منزل کسی را ندارد

سلام.درجرایم مشهود که منجربه تعقیب و گریز باشد باتوجه به اینکه ضابطین قضایی دارای حکم جمعی می باشندباهماهنگی مقامات محترم قضایی میتوانند ورود کنند ..

با سلام - مامور بایستی حکم قضایی داشته باشد در غیر اینصورت نمیتواند وارد حریم خصوصی افراد شود ودر صورت بروز این واقعه میتوانید از طریق سازمان قضایی نیروهای مسلح پیگیر این عمل خلاف قانون مامور شوید .

عمل ایشان خلاف قانون است

شما می توانید ورود به عنف شکایت نمایید
#علی#طالبی#مقدم#قم

با سلام :
بدون مجوز و حکم ورود از مراجع قضایی نمیتواند ورود انجام شود .