تکلیف دفاتر اسناد رسمی جهت مطالبه پایان‌کار برای تنظیم سند عرصه چیست؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۵۶۰ #81725827

با سلام و عرض احترام

آیا پاسخ داده شده به پرسش زیر صحیح است؟

سؤال:
تکلیف دفاتر اسناد رسمی درخصوص مطالبه و اخذ گواهی پایان ساختمان (پایان کار) جهت ثبت معاملات مربوط به نقل و انتقال مالکیت «عرصه» املاکی که در اجرای قانون اراضی شهری و قانون زمین شهری علی‌رغم صدور پروانه ساختمان توسط شهرداری و عمران آن (احداث اعیان) توسط مالکین در مهلت مقرر، به اشتباه به تملک دولت درآمده است و اکنون اداره کل راه و شهرسازی به نمایندگی از دولت قصد اعاده مالکیت عرصه به مالکین مشاعی کنونی را وفق ماده ۱۰ قانون تملک آپارتمان‌ها مصوب ۱۳۴۳ با اصلاحات بعدی دارد، چیست؟

پاسخ:
مستفاد از تبصره ۸ ماده ۱۰۰ قانون شهرداری که در آن از لفظ «ساختمانها» استفاده گردیده صرفا دلالت بر اعیان می‌کند و درخصوص انتقال «عرصه» املاک تکلیفی معین نکرده است، لذا دفاتر اسناد رسمی برای تنظیم اسناد قطعی انتقال «عرصه» املاکی که دارای اعیان هستند مکلف به مطالبه و اخذ گواهی پایان کار نمی‌باشند.

با تشکر از پاسخ مستند شما

-----

مشاوره حقوقی الزام به اخذ پایان کار
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله کاملا صحیح می باشد

بله پاسخ صحیح می باشد..

سلام
استدلال موجود در پاسخ درست به نظر می رسد.

بادرودوسلام صحیح و معتبر می باشد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بله کاملا صحیح می باشد

درود برشما
دوست عزیز درست میباشد

با احترام بله صحیح می باشد.