رفع سوء اثر چک در صورتیکه خیانت در امانت اثبات شود چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۲۷ #81723

سه فقره چک من بصورت امانت در اختیار شخصی بوده ، شکایت با عنوان خیانت در امانت داده ام و رای محکومیت غیابی صادر و پس از مدت معین پرونده به اجرای احکام رفته . آیا میتوانم از چک ها رفع سو اثر کنم . لازم به ذکر است تاریخ چک ها مربوط به حدود سه سال قبل است که یکسال پیش و بعد از طرح شکایت من توسط شخص دیگری برگشت خورده اما هیچ اقدام و شکایتی علیه من انجام نشده و هدف طرف من صرفاً ایجاد مشکل و خراب کردن حساب بانکی من به دلیل مشکل شخصی بوده است .

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در این صورت سوء اثر چک برداشته خواهد شد با نامه دادگاه.