نتیجه تفاوتی با طلاق توافقی داره؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۴۹۷ #81686789

سلام خدمت وکلای گرامی...من زوج هستم و قرار بود که زوجه طلاق توافقی در قبال بخشش کل مهریه ثبت کند ولی وکیل زوجه دادخواست طلاق یک طرفه در قبال بخشش کل مهریه رو ثبت کرده..اگر با طلاق یک طرفه در قبال بخشش کل مهریه موافقت کنم آیا برای من مشکلی ایجاد میکنه؟؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خیر
مشکلی وجود ندارد

با توجه به توضیحات شما مشکلی نداره.

سلام
مشکلی وجود ندارد

با سلام ، اصولا خیر اما در نظر داشته باشید که حقوقات زوجه صرفا منحصر به مهریه نمی باشد .

سلام خیر برای شما مشکلی پیش نخواهد امد

با سلام طبق توضیحات شما مشکلی نیست ولیکن برای بررسی مسئله بهتر است از قسمت مشاوره سایت بنیاد استفاده نمایید

وقت بخیر مشکلی به وجود نخواهد آمد