ارثی که به ما می رسد یا نه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۸ #81686101

با سلام و احترام به وکلای گرامی.
پدربزرگ مرحوم ما سال ۵۷ به رحمت خدا رفته و ۵ پسر و یک دختر دارد. پدر ما سال ۸۴ به رحمت خدا رفته و ما برادران زمینی که ارث پدربزرگمان بود درخواست کردیم تقسیم میراث شود. مادربزرگمان رضایت داد صلح نامه ای تنظیم شود و ارث تقسیم شود و همه وراث زیر اون صلح نامه را امضا کردند و حتی به مادربزرگم از همه بیشتر ارث رسید. یکسال بعدش مادربزرگم به رحمت خدا رفت و بقیه وراث مدعی هستند به ما چیزی نمی‌رسد.
آیا واقعا ارثی به ما برادران می‌رسد؟
ممنونم

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ازمادربزرگ ارث نخواهید برد

شما از پدربزرگتان ارث میبرید اما از مادربزرگتان ارث نمیبرید.
چون پدرتان قبل از مادربزرگتان فوت کرده اند

سلام شما وراث پدر بزرگ محسوب می‌شوید و از او به عنوان قائم مقام پدر مرحوم ارث می برید اما از سهم الارث مادربزرگ ارثی نمی برید

با سلام شما از مادر بزرگتان ارث نمی برید چون پدر شما قبل از مادربزرگ فوت نموده

با سلام
از سهم پدر بزرگ و مطابق صلح نامه بلی ولی از ماترک مادر بزرگ خیر مگر اینکه تمام اولادش قبل از فوتش فوت شده باشند

مدارکتان بایستی بررسی شود

سلام.چون پدر شما قبل از مادربزرگتان فوت نموده ارثی از مادربزرگ به شما نمی رسد.