کتمان وجود ورثه و بردن ارث و دیه متوفی توسط همسر دوم قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۲۲۲ #81683

در سال 93 پدرم در اثر تصادف با اتوبوس شهری فوت نمود اینجانب که به اتفاق مادرم در سن 10 سالگی از ایران خارج شدم به تازگی متوجه شدم پدرم با خانمی در ایران ازدواج کرده که این خانم پس از فوت پدرم با کتمان وجود وراث یعنی اینجانب و مادرم با اخذ گواهی حصر وراثت خود را تنها وارث پدرم تلقی می نماید و اقدام به اخذ دیه و حقوق مستمری مرحوم میگردد . حال سوالم این است عمل این خانم جرم است ؟
چطور بدون استعلامات لازمه مبنی بر وجود سایر وراث چنین اقدامی صورت گرفته و بیمه دیه را به ایشان پرداخت کرده
به چه عنوانی از این خانم طرح شکایت کنم ؟
لطفا راهنمایی کنید متشکرم

مشاوره حقوقی ارث
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدنوشتن نام تمامی ورثه درگواهی حصروراثت ، درحکم کلاهبرداری می باشد.

سلام اتهام این خانم کلاهبرداری است و شما و مادرتان می توانید از ایشان شکایت کند .

عدم ذکر ورثه درگواهی حصروراثت ، درحکم کلاهبرداری است

کتمان ورثه و عدم ذکر در حصر وراثت در حکم کلاهبرداری است

احتمالا آگهی در روزنامه منتشر شده است ولی شما مشاهده نکرده اید. لذا باید دادخواست مطالبه سهم الارث به طرفیت ایشان تنظیم کنید و ارث خود را مطالبه کنید. لذا مادرتان نیز میتواند نصف حقوق را مطالبه کند.