دریافت گواهی سوءپیشینه چقدر زمان میبرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۴۵۱ #81678747

باسلام من از طریق پلیس +۱۰ در مشهد سو پیشینه گرفتم می خاستم بدونم چقدر زمان می بره تا بیاد

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
چون از طریق دفاتر پلیس +۱۰ اقدام کردید بین یک هفته تا یک ماه جواب استعلام آماده می شود
باتشکر فراوان

باسلام .بین یک هفته تا یک ماه زمان می بره

چون ازطریق پلیس +۱۰ اقدام کردید . کمتر از دوهفته جوابش آماده است

سلام بین یک هفته تا یک ماه جوابش می آید.

با سلام
از ۷ روز تا ۳۰ زمان بر میباشد.

سلام
در حال حاضر امکان صدور گواهی سوء پیشینه از دو طریق وجود دارد. ۱. اثر انگشت که توسط پلیس +۱۰ و پست انجام میشود و حدود یکماه طول میکشد.
۲. کدملی که توسط دفاتر خدمات الکترونیک قضایی انجام میشود و به صورت آنلاین نتیجه اعلام میشود.