برای اعاده حیثیت به کدام مرجع و دادسرا باید مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۳۲ #81678200

با سلام، فردی از من شکایت کرده با مدارک ساختگی و ادعا های بی اساس و در مرحله بازپرسی بدون احضار من پرونده مختومه شده است.
با تشکر

مشاوره حقوقی افترا
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
در صورت اثبات سوءنیت تحت عنوان افترا می توانید شکایت نمایید

دعوایی تحت عنوان افترا و اعاده حیثیت را مطرح فرمایید

موضوع تحت عنوان افترا قابل پیگیری است.

با درود تحت عنوان افترا قابل تعقیب اند

با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضای و پرینت آن رای صادر شده میتوانید شکایت کنید

صرف شکایت افتراء محسوب نمی‌شود چه اینکه طبق اصل ۳۴ قانون اساسی تظلم خواهی حق مسلم هر فرد است مگر شکایت همراه با سوءنیت باشد در این صورت می توانید علیه ایشان اقامه دعوا کنید

باسلام
از طریق تنظیم شکواییه بر علیه شخص از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید