خانمی را صیغه ۱۰ ساله کردم، دخترش ما را محدود و برای مادرش تصمیم می گیرد و اجازه ی دیدار با مادرشان را نمی‌دهد؛ راهکار قانونی چیست؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۶۰۸ #81663848

با سلام و عرض ادب ،
بنده ۳۳ ساله و مجرد هستم ،
خانمی را در محضر ازدواج شرعا و قانونا ۱۰ سال به صیغه خود درآوردم(نامه یا برگه ای نیست این صیغه ی ما مدله دفترچه ازدواجی مباشد که مهر خورده و کاملا قانونی در دفاتر رسمی به مدت ۱۰ ساله ایشان را به صیغه خود درآوردم ) ،، ایشان یک دختر ۲۰ سال دارند که مجرد است ، با توجه به اینکه بنده کاری به دختر خانم ایشان ندارم و منزل جداگانه ، ماشین و کاملا مستقل زندگی میکنم و همه نوع امکانات رفاهی را دارم ، دختر ایشان خیلی مادرشان که صیغه ی من هستند را ، در رابطه با من محدود میکنند و اجازه ی دیدار بنده را نمیدهد مثلا نمیزارند مادرش منزل من بیان و با خواهش و التماس به مادرشان اجازه می‌دهند و اگر دخترش اجازه داد مادر حق دارد به منزل بنده بیان .از صیغه ی من و مادرش قرار نبود دخترش متوجه شود اما حالا به طریقی فهمیده است ،، بنابراین آیا از نظر قانونی با توجه به‌ اینکه مادرشان صیغه ی من میباشند ، بنده حق دیدار مادر ایشان را ندارم؟ قانون چه مینویسد و از لحاظ قانون بنده میتوانم چکار کنم راهکار چیست؟( ضمنا دختر به سن قانونی رسیده است و مادر بین من و دخترشان ، گاهی اوقات ب بنده و گاهی وقتا به دخترش گوش میدهد.) لذا خیلی محدود شدیم.انگار فقط دختر برای مادر تصمیم میگرد و بنده هیچکاری ام متاسفانه اینطور حسی دارم‌.عارضم و راهکار قانونی میخوام..

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع وصف مجرمانه ندارد طرح دعوای تمکین کنید در صیغه موقت

با سلام جرمی حادث نگردیده است.

باسلام
برای الزام به تمکین میتوانید اقدام کنید

سلام وقت بخیر
جرمی حادث نگردیده است.

بادرودوسلام جرمی محقق نشده.

سلام
دادخواست الزام به تمکین بدهید

حق دخالت ندارند، لیکن می بایست موضوع را با مادر ایشان حل نمایید