سلب حضانت فرزتد مشترک از پدر امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۹۰ #81660258

با عرض سلام اینجانبه دوسال پیش از همسرم طلاق گرفته و در منزل. خود به. همراه. فرزندم که ۱۱سال سن دارد زندگی میکنم و با وجود اینکه قانونا حق حضانت. به شوهر سابق من که او نیز به همراه تمسر دیگر. فرزندانش زتدگی میکنه داده شده ولی به الت تنفر شدید فرزندم. از پدرش به علت انحرافات اخلاقی که از وی مشاهده میکنه و رفتارهای تحقیرامیز ی که از پدرش و خانوادها و دیده و.. به شدت منزجر و متنفر شده و به همراه من زندگی میکنه و به شدت. به من نیز وابسته اس و حال شوهر سابقم با دستاویز کردن اینکه چوپ قانونن حضانت فرزند مشترک با اون هست هر
روز به این بهانه قصد ور د به منزل شخصی من ر. داره و من با وجودیکه هیچ رابطه قانونی و صنمی نداریم ولی حق رفت وامد با هیچکس حتی خانواده خودن روتدارنم هر جا بخوام برم باید با اطلاا ا اون باشه و حتی با وقاحت و تهدید کلید متزل. من رو هم برداشته و درصورت کوچکترین اعتراض تهدید میکنه که بچه رومیبرم و ازاونحایی که من و فرزندم فوق العاده وابسته هستیم. به همدیگه مجبور به تحمل هستم حال درخواست های غیر اخلاقی. دیگری. داره که واقعن به. بن بست رسیده ام نه میتوانم. از فرزندم. چشم بپوشم نه میتوانم به این وضعیت زجراور ادامه بدم خواهشمتدم کمکم کنید ایا راهکاری برای سلب وباز پس گرفتن حضانت از او وجود دارد ممنونم

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت اثبات مسائل اخلاقی امکان سلب حضانت وجود دارد

به دلیل ایجاد مزاحمت ازش شکایت کنید و مسائل غیر اخلاقی که توضیح دادید با استناد به مدرک معتبر و شاهد اگه دارید اثبات کنید این امر باعث میشه در صورت محکومیت ایشان شما بتونید از طریق دادخواست سلب حضانت و محکومیت ایشان سوء اخلاقش رو به دادگاه اثبات کنید و حضانت فرزندتون رو از دادگاه بگیرید .

باسلام و درود شما می توانید دادخواست سلب حضانت مطرح نمایید.

حضانت فرزند پسر تا۱۵ سال با پدر می باشد و بعد از آن با انتخاب فرزند است علی ایحال امکان سلب حضانت با اثبات مسائل اخلاقی وجود دارد و دادگاه با توجه به مصلحت طفل تصمیم گیری می نماید

با سلام
دادخواست سلب حضانت دهید

باسلام تحت عنوان مزاحمت و تهدید قابل شکایت است
دادخواست سلب حضانت فرزندان مشترک دهید

تحت عنوان ایجاد مزاحمت و توهین می توان شکایت کرد