زوجه تمکین نمیکند، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۵ #81658213

باسلام زوجه درخواست طلاق داده و عدم تمکینش اثبات شده ودرخواست طلاقش هم رد شده چون دلیل موجهی نداشته و حتی به رای دادگاه هم اعتراض نکرده والان یک ماه میشه که رای صادره شده و سر زندگیش هم نمیاد لطفا راهنماییم کنید چکار کنم و قبل از درخواست طلاقش هیچ کم و کسری براش نذاشتم با تشکر ازشما،

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در ابتدا اینکه در صورتی که ایشان تمکین نکند ناشزه محسوب شده و نفقه به ایشان تعلق نخواهد گرفت در ثانی شما می توانید نسبت به ازدواج مجدد اقدام نمایید

سلام
چنانچه ایشان در رای تمکین محکوم شده اند اولا شما از پرداخت نفقه معاف می باشید
ثانیا در زاستای ایجاد فشار می توانید اقدام به طرح دعوای تجوویز نکاح مجدد کنید

سلام. اگر رای تمکین صادر شده است تقاضای اجرا کنید. اگر اجرا نکرد می توانید دادخواست ازدواج مجدد مطرح کنید. در صورتی که زوجه تمکین نکند علاوه بر اینکه نفقه به ایشان تعلق نخواهد گرفت چون ناشزه هستند اقا می تواند دادخواست ازدواج دوم را نیز مطرح کند.