با توجه به شرایط ذکر شده آیا بعد از طلاق نام مرد از شناسنامه زن حذف می شود ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴,۵۴۰ #8164

پرده بکارت از نوع ارتجاعی بوده و دخول بصورت کامل انجام نشده اما دچار سایش اولیه شده است. آیا پس از طلاق نام مرد از شناسنامه زن حذف می شود؟

مشاوره حقوقی حذف نام همسر از شناسنامه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زن در دو صورت می تواند اقدام به حذف نام همسر سابق خود از شناسنامه کند.

👈یکی در صورتی که مجددا ازدواج نماید و این ازدواج در دفاتر ازدواج و طلاق به ثبت برسد .
👈دیگری اثبات دوشیزگی (بکارت) وی طبق حکم دادگاه یا به روش های دیگر است.

اگر در نامه پزشک قانونی زوجه غیر مدخوله باشد نام همسر از شناسنامه حذف می شود در غیر اینصورت بعد از اینکه خانم مجددا ازدواج کرد و نام همسر در شناسنامه اش ثبت شد می تواند در خواست صدور شناسنامه المثنی و حذف نام همسر سابق نماید.